Laagdrempelige
co-creatie.
Samenwerken met resultaat.

Succesvol inspireren, trainen en communiceren
THINK360 richt zich volledig op het trainen van uw medewerker bij zijn of haar werkzaamheden. Of op uw klanten bij het bekend raken met uw product of dienst. Eenvoudig, laagdrempelig, schaalbaar en overtuigend. Daarbij houden wij van ‘Show. Don’t tell’ en van meetbaar resultaat.

Voor prestatieverhoging, veiligheidsbewustzijn, duurzame inzetbaarheidprogramma’s, instructie, motivatie, inspiratie, demonstratie en kennismaking.

Voor uw organisatie,
met uw organisatie

Ons team helpt u met plezier op weg. Als eerste nemen wij u mee in de mogelijkheden. En horen wij graag waar u een oplossing voor zoekt. De praktijk van uw organisatie is namelijk altijd de basis voor elke training, coaching of virtual tour. Waarbij eventueel benodigde training of virtual tour ook in uw bedrijf wordt opgenomen. Deze werkwijze creëert betrokkenheid binnen de organisatie en verhoogt het resultaat aanzienlijk. Daarbij zoeken wij een juiste balans tussen inspireren, trainen en/of communiceren. In co-creatie met uw team.

Onze aanpak
in drie stappen

  • Kennismaking en advies
  • Organisatie en productie
  • Start aanpak

Tijdens een vrijblijvende kennismaking presenteren wij THINK360 en bespreken wij graag met u de aanleiding of uw doel. Hierna komen wij met een – eveneens vrijblijvend – adviesplan, inclusief begroting als vertrekpunt.

Na goedkeuring van de uiteindelijke aanpak begint de organisatie en productie. Wij stemmen bijvoorbeeld de benodigde scenario’s, oplossingen en uitkomsten met u af. Waar nodig begeleiden wij uw team in de voorbereiding of tijdens de productie. Zo kunnen we samen met u de juiste invulling van de gewenste materialen of coaching garanderen.

Daarna volgt de start van uw aanpak. Wij ondersteunen u bij het gebruik van de training, het volgen van coaching of de ingebruikname van een virtual tour. Voor en achter de schermen. Wij zorgen er samen met u voor dat doelstellingen worden behaald. Waargewenst kunnen wij u verder ondersteunen met nieuwe sprints.