Veilig rondleiden.
Doeltreffend communiceren.

Virtual Tours creëert nieuwe mogelijkheden
‘Op afstand en veilig’ zijn de meest gebruikte termen van de afgelopen tijd. Begrijpelijk. Maar hoe laat je prospects, relaties of geïnteresseerden zien wat er bij u mogelijk is? Hoe kunnen zij de dynamiek van uw organisatie ervaren? 360 graden Virtual Tours zorgt dat iedereen veilig rond kan lopen en kijken op uw locatie. Op afstand. En deze kan ervaren met dezelfde sfeer en interactie als bij een normaal bezoek.

Indrukwekkende beleving
Virtual Reality

  • Elke gewenste locatie als 360° graden foto of video bezoeken via smartphone, tablet of computer
  • Volledig te verrijken met extra beleving als video’s, interacties, inschrijfmogelijkheden en meer
  • Van interactieve, digitale rondleiding tot volledige Open Dag of oefeningssimulatie

De vele invullingen van Virtual Tours

De basis van een Virtual Tour is een interessante verhaallijn op een (eigen) locatie. Hierin kunnen tijdens de opnames extra elementen worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan collega’s die bezoekers in de Tour begeleiden. De Tour kan daarbij verrijkt worden met video’s, beelden, teksten, interacties, linkjes, etc. voor maximale ervaring. Het design van de Tour sluit natuurlijk aan bij een lopende communicatiecampagne of bij uw onboardingaanpak.

virtuele open dag

Eenvoudig inzetbaar en eenvoudig te gebruiken

  • De bediening een Virtual Tour is intuïtief laagdrempelig
  • De gebruiker kan zelf zijn of haar ervaringen kiezen en sturen
  • Een Virtual Tour kan simpel worden geactualiseerd en uitgebreid

Ontdekken wat er mogelijk is?

online open dag

Geschikt voor: Open Dagen, rondleidingen, locatiebezoek, onboarding, SHEQ programma’s, trainingsimulaties, demonstraties, vastgoedportfolio’s, online showroom

Eenvoudig toegankelijk innovatieve techniek

Een Virtual Tour is breed inzetbaar in communicatie. Vanzelfsprekend binnen uw eigen bedrijfs- of organisatiewebsite. Maar ook voor gebruik op beursstands, tijdens presentaties of binnen een intranet omgeving. De 360 graden Video Tour en Photo Tour kan worden bekeken met alle mogelijke devices, van computer tot smart phone, ongeacht software. Zo kan een nieuwe productielocatie bezocht worden vanuit de hele wereld. Of kunnen nieuwe medewerkers starten met een kennismaking met uw bedrijf op afstand.